Doi bunici din Calafat sunt cercetaţi pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal


Doi bunici din Calafat sunt cercetaţi pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

 Un bărbat a sunat la Poliţie şi a sesizat faptul “că părinţii săi, din Calafat, au venit la locuința sa din Craiova, în lipsa lui, unde se afla concubina sa, împreună cu cei trei copii minori de 3 ani, un an și 6 luni şi de 5 luni”, după cum menţionează reprezentanţii IPJ Dolj. Bunicii ar fi luat doi dintre minori şi ar fi plecat cu ei spre Calafat, fără a da explicaţii mamei copiilor.

După ce a aflat ce s-a întâmplat, tatăl copiilor, a mers în Calafat la casa părinților săi, cerându-le să-i dea copiii înapoi. Bunicii ar fi refuzat, aşa că bărbatul a chemat Poliţia.

Astfel, polițiștii s-au deplasat la domiciliul persoanelor în cauză, iar cei doi minori au fost încredințați tatălui acestora.
Minorii nu prezentau urme de violență și aveau o stare de sănătate aparent bună.
În acest caz cercetările continuă, fiind întocmit și un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal”, mai precizează reprezentanţii IPJ Dolj

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.