News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Doi bunici din Calafat sunt cercetaţi pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal

Doi bunici din Calafat sunt cercetaţi pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal


Doi bunici din Calafat sunt cercetaţi pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

 Un bărbat a sunat la Poliţie şi a sesizat faptul “că părinţii săi, din Calafat, au venit la locuința sa din Craiova, în lipsa lui, unde se afla concubina sa, împreună cu cei trei copii minori de 3 ani, un an și 6 luni şi de 5 luni”, după cum menţionează reprezentanţii IPJ Dolj. Bunicii ar fi luat doi dintre minori şi ar fi plecat cu ei spre Calafat, fără a da explicaţii mamei copiilor.

După ce a aflat ce s-a întâmplat, tatăl copiilor, a mers în Calafat la casa părinților săi, cerându-le să-i dea copiii înapoi. Bunicii ar fi refuzat, aşa că bărbatul a chemat Poliţia.

Astfel, polițiștii s-au deplasat la domiciliul persoanelor în cauză, iar cei doi minori au fost încredințați tatălui acestora.
Minorii nu prezentau urme de violență și aveau o stare de sănătate aparent bună.
În acest caz cercetările continuă, fiind întocmit și un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal”, mai precizează reprezentanţii IPJ Dolj
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu