Doi bunici din Calafat sunt cercetaţi pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal


Doi bunici din Calafat sunt cercetaţi pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

 Un bărbat a sunat la Poliţie şi a sesizat faptul “că părinţii săi, din Calafat, au venit la locuința sa din Craiova, în lipsa lui, unde se afla concubina sa, împreună cu cei trei copii minori de 3 ani, un an și 6 luni şi de 5 luni”, după cum menţionează reprezentanţii IPJ Dolj. Bunicii ar fi luat doi dintre minori şi ar fi plecat cu ei spre Calafat, fără a da explicaţii mamei copiilor.

După ce a aflat ce s-a întâmplat, tatăl copiilor, a mers în Calafat la casa părinților săi, cerându-le să-i dea copiii înapoi. Bunicii ar fi refuzat, aşa că bărbatul a chemat Poliţia.

Astfel, polițiștii s-au deplasat la domiciliul persoanelor în cauză, iar cei doi minori au fost încredințați tatălui acestora.
Minorii nu prezentau urme de violență și aveau o stare de sănătate aparent bună.
În acest caz cercetările continuă, fiind întocmit și un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal”, mai precizează reprezentanţii IPJ Dolj

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.