News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Traficul rutier de marfă este îngreunat în vama Calafat -Vidin

Traficul rutier de marfă este îngreunat în vama Calafat -Vidin

Astăzi, 22.09.2019, din cauza unei avarii la transformatorul electric ce furnizează energie electrică la Agenția de Control și Încasare Calafat, este posibilă îngreunarea traficului de camioane în zonă.

Asigurăm participanții la trafic că depunem toate eforturile pentru remedierea problemei în cel mai scurt timp posibil și îi asigurăm de faptul că CNAIR va intensifica ritmul activităților specifice, astfel încât, traficul să fie fluidizat cât mai rapid.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu