News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Sticle cu alcool şi ţigări, descoperite la P.T.F. Calafat

Sticle cu alcool şi ţigări, descoperite la P.T.F. Calafat


Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Calafat au descoperit cantitatea de 114 litri cu alcool şi 50 de pachete cu ţigări, pe care un cetăţean bulgar a încercat să o introducă ilegal în ţară.

În data de 03.10.2019, la ora 19.45, în Punctul de Trecere al Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui microbuz înmatriculat în Bulgaria, un cetăţean bulgar, în vârstă de 41 de ani.


Cu ocazia controlului efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit în compartimentul de marfă al microbuzului, cantitatea de 114 litri alcool, diverse mărci şi 50 de pachete cu ţigări, toate produsele fiind marcate cu timbru fiscal din R. Bulgaria.             

La cercetări, şoferul a declarat faptul că a cumpărat alcoolul şi ţigările din Bulgaria, fără să ştie că această cantitate intră sub regimul codului fiscal românesc.

Întreaga cantitate de alcool şi ţigări, a cărei valoare pe piață se ridică la suma de 6.700 lei, a fost confiscată.


Poliţiştii de frontieră au sesizat Autoritatea Vamală care a reținut  bunurile, iar persoana în cauză a fost sancționată cu amendă contravenţională în valuare de 20.000 lei, conform prevederilor art.414, alin. 5 şi sancţionată de art. 449, alin. 3, lit. a, din legea 227/2015 privind Codul fiscal al României.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu