Sticle cu alcool şi ţigări, descoperite la P.T.F. Calafat


Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Calafat au descoperit cantitatea de 114 litri cu alcool şi 50 de pachete cu ţigări, pe care un cetăţean bulgar a încercat să o introducă ilegal în ţară.

În data de 03.10.2019, la ora 19.45, în Punctul de Trecere al Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui microbuz înmatriculat în Bulgaria, un cetăţean bulgar, în vârstă de 41 de ani.


Cu ocazia controlului efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit în compartimentul de marfă al microbuzului, cantitatea de 114 litri alcool, diverse mărci şi 50 de pachete cu ţigări, toate produsele fiind marcate cu timbru fiscal din R. Bulgaria.             

La cercetări, şoferul a declarat faptul că a cumpărat alcoolul şi ţigările din Bulgaria, fără să ştie că această cantitate intră sub regimul codului fiscal românesc.

Întreaga cantitate de alcool şi ţigări, a cărei valoare pe piață se ridică la suma de 6.700 lei, a fost confiscată.


Poliţiştii de frontieră au sesizat Autoritatea Vamală care a reținut  bunurile, iar persoana în cauză a fost sancționată cu amendă contravenţională în valuare de 20.000 lei, conform prevederilor art.414, alin. 5 şi sancţionată de art. 449, alin. 3, lit. a, din legea 227/2015 privind Codul fiscal al României.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.