Primarul din Desa cercetat de ANI


Primarul comunei doljene Desa, Gabriel Badoiu este cercetat de ANI. Edilul local s-ar afla în stare de incompatibilitate întrucât din iunie 2016 aar deține in același timp calitatea de primar și cea de comerciant persoana fizica.

Mai exact Gabriel Badoiu se ocupa atât de gospodărirea comunei dar și de o afacere cu albine.

" Probabil de refera cei de la ANI la perioada din 2016 când am deschis un PFA pentru o familie de albine. Nu știam ca acest lucru contravine. Am și acum PFA-ul dar nu am tranzacții economice realizate", a declarat primarul de la Desa.

sursa | ziaruldecraiova.ro 

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.