Calafat: Minor abordat de un bărbat, care l-ar fi chemat în mașină. Localnicii spun că nu este singurul caz! / Precizările Poliției

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Mai mulți părinții din municipiul Calafat, se tem pentru siguranța copiilor, după ce, spun aceștia, elevii ar putea fi ademeniți să urce în diverse mașini parcate în zona unităților școlare.

Despre un asemenea caz a fost sesizată și poliția din localitate, oamenii legii fiind anunțați, pe 21 octombrie că, în jurul orelor prânzului, un băiat de 12 ani, din Calafat, a fost abordat, în timp ce se afla pe o stradă din localitate, de un bărbat care se afla într-un autoturism, acesta solicitându-i copilului să vină până la el.

Întrucât minorul s-a speriat, acesta a fugit, fără a mai avea altă interacţiune cu bărbatul respectiv.

„În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat un autoturism care corespundea detaliilor indicate de minor şi care s-ar fi aflat în perioada de timp precizată, în zona respectivă. A fost identificată şi persoana care s-ar fi aflat la volan, un bărbat de 69 de ani, din Poiana Mare, care a recunoscut că s-a aflat în zona respectivă, în perioada indicată, însă nu ar fi avut nicio interacţiune cu vreun minor”, transmit reprezentanții IPJ Dolj.

Aceștia au mai spus că, până în prezent, nu a fost primită nicio sesizare cu privire la alt caz asemănător petrecut în localitatea Basarabi, iar în ultimii ani, poliţiştii din Calafat nu au mai fost sesizaţi cu privire la săvârşirea unor astfel de fapte.

„Pentru prevenirea victimizării minorilor, poliţiştii doljeni desfăşoară constant activităţi informativ-preventive în şcoli, atât la orele de curs cât şi la şedinţele cu părinţii, organizate de unităţile de învăţământ. Acţiunile vizează atât elevii, cât şi părinţii şi cadrele didactice, acestora fiindu-le prezentate comportamentele pe care cei mici trebuie să le adopte pentru a evita să devină victimele unor infracţiuni”, au mai menționat reprezentanții IPJ Dolj.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.