Un tânăr a fost reţinut pentru infracţiuni la regimul rutier

Foto: Arhivă

Un tânăr de19 ani, din Galicea Mare, bănuit de conducere fără permis, a unui vehicul neînmatriculat, cu număr fals, a fost reţinut de poliţiştii din Calafat.

În perioada 3-8 iunie, tânărul a condus pe drumuri naționale și județene, pe traseul Galicea Mare – Calafat – Ciupercenii Noi – Desa. El a condus un autovehicul neînmatriculat, având aplicate plăcuţele cu numărul de înmatriculare fals (care fuseseră atribuite anterior unui alt autoturism). Tânărul nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În momentul depistării, în fața organelor de poliţie a declarat datele de identificare ale altei persoane, inducând în eroare agentul constatator.


Față de tânăr a fost dispusă, pe bază de ordonanţă, măsura reţinerii pentru 24 de ore şi a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj.

În cursul acestei zile, tânărul va fi prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.