Un tânăr a fost reţinut pentru infracţiuni la regimul rutier

Foto: Arhivă

Un tânăr de19 ani, din Galicea Mare, bănuit de conducere fără permis, a unui vehicul neînmatriculat, cu număr fals, a fost reţinut de poliţiştii din Calafat.

În perioada 3-8 iunie, tânărul a condus pe drumuri naționale și județene, pe traseul Galicea Mare – Calafat – Ciupercenii Noi – Desa. El a condus un autovehicul neînmatriculat, având aplicate plăcuţele cu numărul de înmatriculare fals (care fuseseră atribuite anterior unui alt autoturism). Tânărul nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În momentul depistării, în fața organelor de poliţie a declarat datele de identificare ale altei persoane, inducând în eroare agentul constatator.


Față de tânăr a fost dispusă, pe bază de ordonanţă, măsura reţinerii pentru 24 de ore şi a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj.

În cursul acestei zile, tânărul va fi prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.