News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Un tânăr a fost reţinut pentru infracţiuni la regimul rutier

Un tânăr a fost reţinut pentru infracţiuni la regimul rutier

Foto: Arhivă

Un tânăr de19 ani, din Galicea Mare, bănuit de conducere fără permis, a unui vehicul neînmatriculat, cu număr fals, a fost reţinut de poliţiştii din Calafat.

În perioada 3-8 iunie, tânărul a condus pe drumuri naționale și județene, pe traseul Galicea Mare – Calafat – Ciupercenii Noi – Desa. El a condus un autovehicul neînmatriculat, având aplicate plăcuţele cu numărul de înmatriculare fals (care fuseseră atribuite anterior unui alt autoturism). Tânărul nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În momentul depistării, în fața organelor de poliţie a declarat datele de identificare ale altei persoane, inducând în eroare agentul constatator.


Față de tânăr a fost dispusă, pe bază de ordonanţă, măsura reţinerii pentru 24 de ore şi a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj.

În cursul acestei zile, tânărul va fi prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu