News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Mijloc de transport căutat de autoritățile din Spania, descoperit la P.T.F. Calafat

Mijloc de transport căutat de autoritățile din Spania, descoperit la P.T.F. Calafat


Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat – judeţul Dolj au depistat un cetăţean bulgar care s-a prezentat la controlul de frontieră la volanul unui ansamblu rutier, a cărei remorcă figura ca bun căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă de autorităţile spaniole. 

În data de 13.11.2019, în jurul orei 14.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat – I.T.P.F. Giurgiu s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul bulgar V.K., în vârstă de 33 de ani, la volanul unui autocamion, marca Man, ce tracta o semiremorcă marca Schmitz, fabricată în anul 2013.

La controlul specific, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare cu privire la mijlocul de transport în cauză, în urma cărora au constatat faptul că semiremorca figurează ca fiind „bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autorităţile din Spania la data de 13.11.2018.

Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat faptul că semiremorca nu îi aparține, acesta fiind angajatul unei firme de transport internațional și nu avea cunoştinţă despre faptul că aceasta ar fi fost căutată de autorităţi.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tăinuire, iar semiremorca în valoare de 40.000 de lei a fost indisponibilizată la sediul S.T.P.F. Dolj, până la finalizarea cercetărilor.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu