Mijloc de transport căutat de autoritățile din Spania, descoperit la P.T.F. Calafat


Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat – judeţul Dolj au depistat un cetăţean bulgar care s-a prezentat la controlul de frontieră la volanul unui ansamblu rutier, a cărei remorcă figura ca bun căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă de autorităţile spaniole. 

În data de 13.11.2019, în jurul orei 14.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat – I.T.P.F. Giurgiu s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul bulgar V.K., în vârstă de 33 de ani, la volanul unui autocamion, marca Man, ce tracta o semiremorcă marca Schmitz, fabricată în anul 2013.

La controlul specific, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare cu privire la mijlocul de transport în cauză, în urma cărora au constatat faptul că semiremorca figurează ca fiind „bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autorităţile din Spania la data de 13.11.2018.

Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat faptul că semiremorca nu îi aparține, acesta fiind angajatul unei firme de transport internațional și nu avea cunoştinţă despre faptul că aceasta ar fi fost căutată de autorităţi.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tăinuire, iar semiremorca în valoare de 40.000 de lei a fost indisponibilizată la sediul S.T.P.F. Dolj, până la finalizarea cercetărilor.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.