Mijloc de transport căutat de autoritățile din Spania, descoperit la P.T.F. Calafat


Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat – judeţul Dolj au depistat un cetăţean bulgar care s-a prezentat la controlul de frontieră la volanul unui ansamblu rutier, a cărei remorcă figura ca bun căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă de autorităţile spaniole. 

În data de 13.11.2019, în jurul orei 14.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat – I.T.P.F. Giurgiu s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul bulgar V.K., în vârstă de 33 de ani, la volanul unui autocamion, marca Man, ce tracta o semiremorcă marca Schmitz, fabricată în anul 2013.

La controlul specific, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare cu privire la mijlocul de transport în cauză, în urma cărora au constatat faptul că semiremorca figurează ca fiind „bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autorităţile din Spania la data de 13.11.2018.

Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat faptul că semiremorca nu îi aparține, acesta fiind angajatul unei firme de transport internațional și nu avea cunoştinţă despre faptul că aceasta ar fi fost căutată de autorităţi.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tăinuire, iar semiremorca în valoare de 40.000 de lei a fost indisponibilizată la sediul S.T.P.F. Dolj, până la finalizarea cercetărilor.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.