News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Şi băut şi fără permis

Şi băut şi fără permis


Poliţişti din Ciupercenii Noi şi Desa au depistat un tânăr de 18 ani, din Ciupercenii Noi, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Căprioarei, din localitate, fără a poseda permis de conducere.

În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentraţie de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior tânărul a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabirii alcoolemiei.

 În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentraţie de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior tânărul a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabirii alcoolemiei, iar în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis şi sub influenţa alcoolului.
Tot ieri, Poliţişti din Ciupercenii Noi şi Desa au depistat, un tânăr de 24 de ani, din Poiana Mare, în timp ce conducea un autoturism, deşi ar fi consumat alcool. În urma testării cu aparatul acooltest a rezultat o concentraţie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu