A produs un accident rutier, după ce ar fi consumat alcool


La data de 1 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au fost sesizați cu privire la faptul că,  pe DJ 561 A, în Moțăței, s-a produs un accident de circulaţie.

Poliţiştii s-au prezentat la faţa locului, iar din cercetări a rezultat faptul că un tânăr de 29 de ani, din Moțăței, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 561 A, în localitatea de domiciliu, a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a lovit un stâlp din ciment.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost  transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

De asemenea, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul  fiind 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.