News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

A produs un accident rutier, după ce ar fi consumat alcool

A produs un accident rutier, după ce ar fi consumat alcool


La data de 1 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au fost sesizați cu privire la faptul că,  pe DJ 561 A, în Moțăței, s-a produs un accident de circulaţie.

Poliţiştii s-au prezentat la faţa locului, iar din cercetări a rezultat faptul că un tânăr de 29 de ani, din Moțăței, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 561 A, în localitatea de domiciliu, a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a lovit un stâlp din ciment.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost  transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

De asemenea, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul  fiind 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu