News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

S-a ales cu dosar penal după ce a refuzat să i se preleveze mostre biologice

S-a ales cu dosar penal după ce a refuzat să i se preleveze mostre biologice


Un șofer din Dolj s-a ales cu dosar penal după ce a refuzat să i se preleveze probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Bărbatul a fost condus de polițiști la spital, după ce l-au urmărit pe o distanță mai mare în trafic.

În noaptea de 30 noiembrie/1 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Secției 10 Poiana Mare au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, care era condus pe DJ 553, în comuna Desa.

Având în vedere faptul că persoana de la volanul autoturismului nu a respectat semnalul și și-a continuat deplasarea, poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, reușindu-se oprirea în trafic, în comuna Ciupercenii Noi.

Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu