News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Amenzi în rândul comercianților din Calafat

Amenzi în rândul comercianților din Calafat

O acţiune pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor economice ilicite ce se comit în domeniul alimentației publice, a fost organizată, miercuri, în localitatea Calafat, polițiștii de la Economic aplicând amenzi și confiscând bunuri acolo unde au fost găsite nereguli.

Au fost verificate, potrivit IPJ Dolj, 12 societăţi comerciale şi opt persoane fizice, pentru abaterile constatate fiind aplicate nouă  sancţiuni contravenţionale.

Valoarea totală a amenzilor aplicate este de peste 100.000 lei, iar ca măsuri complementare, au fost confiscate produse alimentare în valoare de 2.150 lei şi suma de 1.883 de lei.

De exemplu, cu ocazia verificărilor efectuate la punctul de lucru al unui agent economic, s-a constatat că reprezentanții acestei societăți nu au emis bonuri fiscale pentru mărfurile vândute, în valoare de 1.200 lei. Administratorul a fost și amendat și i s-a și confiscat suma respectivă de bani.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu