Amenzi în rândul comercianților din Calafat

O acţiune pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor economice ilicite ce se comit în domeniul alimentației publice, a fost organizată, miercuri, în localitatea Calafat, polițiștii de la Economic aplicând amenzi și confiscând bunuri acolo unde au fost găsite nereguli.

Au fost verificate, potrivit IPJ Dolj, 12 societăţi comerciale şi opt persoane fizice, pentru abaterile constatate fiind aplicate nouă  sancţiuni contravenţionale.

Valoarea totală a amenzilor aplicate este de peste 100.000 lei, iar ca măsuri complementare, au fost confiscate produse alimentare în valoare de 2.150 lei şi suma de 1.883 de lei.

De exemplu, cu ocazia verificărilor efectuate la punctul de lucru al unui agent economic, s-a constatat că reprezentanții acestei societăți nu au emis bonuri fiscale pentru mărfurile vândute, în valoare de 1.200 lei. Administratorul a fost și amendat și i s-a și confiscat suma respectivă de bani.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.