Reținut după ce a fost prins de două ori conducând mașina, fără permis. Era și băut


Un bărbat de 35 de ani, din localitatea doljeană Moțăței, a fost reținut, luni, fiind acuzat de săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi sub influenţa alcoolului.

Doljeanul a fost depistat de poliţişti, la data de 10 decembrie, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe DN56, în localitatea Giubega, fără a avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Patru zile mai târziu a fost din nou depistat, în Galicea, de această dată aflându-se și sub influenţa alcoolului.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.