Reținut după ce a fost prins de două ori conducând mașina, fără permis. Era și băut


Un bărbat de 35 de ani, din localitatea doljeană Moțăței, a fost reținut, luni, fiind acuzat de săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi sub influenţa alcoolului.

Doljeanul a fost depistat de poliţişti, la data de 10 decembrie, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe DN56, în localitatea Giubega, fără a avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Patru zile mai târziu a fost din nou depistat, în Galicea, de această dată aflându-se și sub influenţa alcoolului.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.