Parfumuri în valoare de peste 58.000 lei, susceptibile a fi contrafăcute, confiscate la P.T.F. Calafat


Poliţiştii de frontieră doljeni au descoperit 234 de parfumuri, susceptibile a fi contrafăcute, pe care un cetățean bulgar a încercat să le introducă ilegal în țară. 

În data de 11.12.2019, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui microbuz, cetățeanul bulgar Y.D., în vârstă de 21 de ani.


La controlul efectuat asupra mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au descoperit, în interiorul acestuia, patru colete ce conțineau cantitatea totală de 234 flacoane cu parfum, bunuri inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

La cercetări, șoferul a declarat faptul că transporta bunurile în regim de coletărie, din Bulgaria către Anglia și nu avea cunoștință despre conținutul coletelor.

Produsele, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă se ridică la suma totală de 58.500 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.


În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetari sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 90, alin.1, lit. b din Legea 84/1998, cu modificările si completările ulterioare.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.