Tânăr de 21 de ani, prins băut la volan

Nopatea trecut, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au depistat în trafic un tânăr de 21 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Ştefan cel Mare.

Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentraţie de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior acesta a fost condus la spital pentru recoltarea mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul savârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.