Tânăr de 21 de ani, prins băut la volan

Nopatea trecut, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au depistat în trafic un tânăr de 21 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Ştefan cel Mare.

Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentraţie de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior acesta a fost condus la spital pentru recoltarea mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul savârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.