Piaţa „Mihai Viteazul” din Craiova a găzduit, în seara de Sf. Nicolae un spectacol de muzică şi dansuri populare susţinut de Ansamblul folcloric „Rozele Calafatului”, din Calafat, coordonat de Marinela Carauleanu.

Rozele calafatului

Spectacolul a fost organizat de Casa de cultură „Traian Demetrescu” a municipiului Craiova, ca parte a unui program special de Sărbători, intitulat Gala cântecelor de iarnă.

Pe lângă dansurile populare şi colindele tradiţionale, soliştii ansamblului – Ionuţ Bostangiu, Viviana Mititelu, Daria Tulceanu, Ştefania Ciriblan, Ionuţ Nicolae –, au completat atmosfera de voie bună şi magie a Sărbătorilor de iarnă.

Ansamblul „Rozele Calafatului” va mai susţine spectacole în Craiova, după cum urmează:


  • Pe data de 8 decembrie 2019 – La Teatrul de păpuşi „Colibri”, în cadrul Concursului de Colinde intitulat Alaiul datinilor din bătrâni, din oameni buni, organizat de Centrul Judeţean de Promovare a Culturii Tradiţionale Dolj;
  • Pe data de 13 decembrie 2019 – la Liceul de Arte „Marin Sorescu” şi, apoi, la Facultatea de Agronomie, în cadrul Festivalului de Colinde şi obiceiuri tradiţionale, intitulat Dor de Sărbători.
sursa:ediție.ro

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.