Advertisement

Gigel Ciobanu
sâmbătă, decembrie 07, 2019 | 17:12 Last Updated 2019-12-07T15:12:36Z
Piaţa „Mihai Viteazul” din Craiova a găzduit, în seara de Sf. Nicolae un spectacol de muzică şi dansuri populare susţinut de Ansamblul folcloric „Rozele Calafatului”, din Calafat, coordonat de Marinela Carauleanu.

Rozele calafatului

Spectacolul a fost organizat de Casa de cultură „Traian Demetrescu” a municipiului Craiova, ca parte a unui program special de Sărbători, intitulat Gala cântecelor de iarnă.

Pe lângă dansurile populare şi colindele tradiţionale, soliştii ansamblului – Ionuţ Bostangiu, Viviana Mititelu, Daria Tulceanu, Ştefania Ciriblan, Ionuţ Nicolae –, au completat atmosfera de voie bună şi magie a Sărbătorilor de iarnă.

Ansamblul „Rozele Calafatului” va mai susţine spectacole în Craiova, după cum urmează:


  • Pe data de 8 decembrie 2019 – La Teatrul de păpuşi „Colibri”, în cadrul Concursului de Colinde intitulat Alaiul datinilor din bătrâni, din oameni buni, organizat de Centrul Judeţean de Promovare a Culturii Tradiţionale Dolj;
  • Pe data de 13 decembrie 2019 – la Liceul de Arte „Marin Sorescu” şi, apoi, la Facultatea de Agronomie, în cadrul Festivalului de Colinde şi obiceiuri tradiţionale, intitulat Dor de Sărbători.
sursa:ediție.ro
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator

Trending Now

Advertisement