News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Cetăţean sirian depistat la P.T.F. Calafat cu documentele altei persoane

Cetăţean sirian depistat la P.T.F. Calafat cu documentele altei persoane

Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat un cetăţean sirian care a încercat să intre ilegal în România, folosind documente aparţinând altei persoane.

În data de 06.01.2020 în jurul orei 21.20, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat s-a prezentat pe sensul de intrare în țară, un cetățean sirian la volanul unui autoturism înmatriculat în Germania, acesta fiind însoţit de patru conaţionali. Şoferul şi pasagerii autoturismului au prezentat la controlul de frontieră pașapoarte eliberate de autoritățile din Siria şi permise de şedere eliberate de Germania.


Procedând la verificarea documentelor de călătorie, echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră români și bulgari, a avut suspiciuni cu privire la fotografia pașaportului prezentat de către unul dintre pasageri, fapt pentru care au fost efectuate verificări suplimentare. Astfel, s-a constatat că persoana în cauză a încercat să folosească un pașaport sirian şi un permis de şedere german, aparţinând altei persoane.

În continuarea cercetărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că pasagerul în cauză este cetăţean sirian şi a declarat că a procedat în acest fel întrucât nu deţinea documente valabile, intenţionând să ajungă în Germania.

Polițiștii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanei în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei, aceasta a fost preluată de autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu