News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

În noaptea de 2/3 ianuarie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Poiana Mare au depistat, prin Ciupercenii Noi, un tânăr de 23 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat şi fără a poseda permis de conducere.

Celui în cauză i-au fost prelevate mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei, iar poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru infracţiunile de conducerea unui vehicul fără a deţine permis şi sub influenţa alcoolului.

Ieri, 2 ianuarie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au depistat pe o stradă din comuna Piscu Vechi, un bărbat de 44 de ani, din localitate, care conducea un autoturism deşi avea o concentraţie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză a fost condus la spital, în vederea prelevării de mostre biologice, întocmit dosar penal pentru infracţiunea constatată.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu