Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

În noaptea de 2/3 ianuarie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Poiana Mare au depistat, prin Ciupercenii Noi, un tânăr de 23 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat şi fără a poseda permis de conducere.

Celui în cauză i-au fost prelevate mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei, iar poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru infracţiunile de conducerea unui vehicul fără a deţine permis şi sub influenţa alcoolului.

Ieri, 2 ianuarie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au depistat pe o stradă din comuna Piscu Vechi, un bărbat de 44 de ani, din localitate, care conducea un autoturism deşi avea o concentraţie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză a fost condus la spital, în vederea prelevării de mostre biologice, întocmit dosar penal pentru infracţiunea constatată.

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.