News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Prins fără permis şi băut la volan

Prins fără permis şi băut la volan

La data de 26 decembrie a.c., poliţişti  din cadrul Posturilor de Poliție Desa şi Ciupercenii Noi au depistat, pe strada Stadionului, din Desa, un bărbat de 40 de ani, din localitate, în timp ce conducea o autoutilitară, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior persoana în cauză a fost condusă la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi sub influenţa alcoolului.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu