News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Tânără din Siria cu o carte de identitate bulgărească, depistată la P.T.F. Calafat

Tânără din Siria cu o carte de identitate bulgărească, depistată la P.T.F. Calafat


Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat o tânără din Siria care a încercat să intre ilegal în România, folosind o carte de identitate bulgărească, ce aparţinea altei persoane.

În data de 25.01.2020, în jurul orei 10.00, la Punctul de Trecere al Frontierei Calafat - I.T.P.F. Giurgiu s-a prezentat pe sensul de intrare în țară, călătorind ca pasager într-un microbuz condus de un cetăţean bulgar, o persoană de sex feminin. La controlul de frontieră, femeia a prezentat o carte de identitate emisă de autoritățile din Bulgaria.

Cu ocazia verificării documentului, echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră români și bulgari, a avut suspiciuni cu privire la faptul că persoana nu este aceeași cu cea din fotografia documentului prezentat la control, fapt pentru care au fost efectuate verificări suplimentare. Astfel, s-a constatat că persoana în cauză a prezentat un document care aparținea altei persoane.

În continuarea cercetărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că femeia este cetățean sirian, în vârstă de 19 de ani și a declarat că a recurs la această metodă deoarece nu deţinea documente de călătorie și intenţiona să ajungă în Germania.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanei în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei, tânăra a fost preluată de către autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu