News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Un tânăr din Poiana Mare prins fără permis de conducere

Un tânăr din Poiana Mare prins fără permis de conducere

Ieri, 4 ianuarie, poliţişti din cadrul Secției 10 Poiana Mare au depistat în flagrant un tânăr de 25 de ani, din localitate, în timp ce conducea pe raza comunei Poiana Mare un autoturism, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că autoturismul i-ar fi fost încredinţat de tatăl său, în vârstă de 50 de ani.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru infracţiunile de conducerea unui vehicul fără permis şi încredinţarea vehiculului unei persoane despre care se cunoaşte că nu deţine permis de conducere.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu