Un tânăr din Poiana Mare prins fără permis de conducere

Ieri, 4 ianuarie, poliţişti din cadrul Secției 10 Poiana Mare au depistat în flagrant un tânăr de 25 de ani, din localitate, în timp ce conducea pe raza comunei Poiana Mare un autoturism, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că autoturismul i-ar fi fost încredinţat de tatăl său, în vârstă de 50 de ani.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru infracţiunile de conducerea unui vehicul fără permis şi încredinţarea vehiculului unei persoane despre care se cunoaşte că nu deţine permis de conducere.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.