Un tânăr, din comuna Desa, prins la volanul unui autoturism cu număr de înmatriculare fals, și sub influenţa băuturilor alcoolice

În noaptea de 4/5 ianuarie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au depistat în trafic, pe DJ 553, în comuna Desa, un tânăr de 19 ani, din localitate, care conducea un autoturism neînmatriculat în circulaţie şi care avea aplicate plăcuţe cu numere false.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Având în vedere cele constatate, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru infracţiunile de conducerea unui vehicul cu numere false şi sub influenţa alcoolului.

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.