News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Un tânăr, din comuna Desa, prins la volanul unui autoturism cu număr de înmatriculare fals, și sub influenţa băuturilor alcoolice

Un tânăr, din comuna Desa, prins la volanul unui autoturism cu număr de înmatriculare fals, și sub influenţa băuturilor alcoolice

În noaptea de 4/5 ianuarie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au depistat în trafic, pe DJ 553, în comuna Desa, un tânăr de 19 ani, din localitate, care conducea un autoturism neînmatriculat în circulaţie şi care avea aplicate plăcuţe cu numere false.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Având în vedere cele constatate, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru infracţiunile de conducerea unui vehicul cu numere false şi sub influenţa alcoolului.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu