News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

91 de sticle cu alcool, descoperite la P.T.F. Calafat

91 de sticle cu alcool, descoperite la P.T.F. Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit într-un microbuz, cantitatea totală de 91 litri alcool, pe care un cetăţean bulgar a încercat să o introducă ilegal în ţară.

La sfârşitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui microbuz înmatriculat în Polonia, un cetăţean bulgar, care transporta diverse bunuri din Bulgaria pentru o firmă din Polonia.

Cu ocazia controlului efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, în interiorul microbuzului, cantitatea de 91 de sticle cu alcool a câte un litru, ce aveau aplicat timbru fiscal din R. Bulgaria.

La cercetări, şoferul a declarat faptul că a cumpărat alcoolul din Bulgaria, fără să ştie că această cantitate intră sub regimul codului fiscal românesc.

Întreaga cantitate de alcool, a cărei valoare pe piață se ridică la suma de 6.000 lei, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii de frontieră au sesizat Autoritatea Vamală, care a reținut în vederea confiscării cantitatea de alcool, iar persoana în cauză a fost sancționată cu amendă în valoare de 20.000 lei, conform prevederilor art. 449, alin. 2, lit. j, din legea 227/2015 privind Codul fiscal al României.                  
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu