91 de sticle cu alcool, descoperite la P.T.F. Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit într-un microbuz, cantitatea totală de 91 litri alcool, pe care un cetăţean bulgar a încercat să o introducă ilegal în ţară.

La sfârşitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui microbuz înmatriculat în Polonia, un cetăţean bulgar, care transporta diverse bunuri din Bulgaria pentru o firmă din Polonia.

Cu ocazia controlului efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, în interiorul microbuzului, cantitatea de 91 de sticle cu alcool a câte un litru, ce aveau aplicat timbru fiscal din R. Bulgaria.

La cercetări, şoferul a declarat faptul că a cumpărat alcoolul din Bulgaria, fără să ştie că această cantitate intră sub regimul codului fiscal românesc.

Întreaga cantitate de alcool, a cărei valoare pe piață se ridică la suma de 6.000 lei, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii de frontieră au sesizat Autoritatea Vamală, care a reținut în vederea confiscării cantitatea de alcool, iar persoana în cauză a fost sancționată cu amendă în valoare de 20.000 lei, conform prevederilor art. 449, alin. 2, lit. j, din legea 227/2015 privind Codul fiscal al României.                  

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.