Autoutilitară, căutată de autorităţile din Austria, descoperită la P.T.F. Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit o autoutilitară marca Ford, în valoare de aproximativ 70.000 lei, căutată de autorităţile din Austria.

În data de 07.02.2020, în jurul orei 16.15, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat s-a prezentat, pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetăţeanul bulgar G.R., în vârstă de 31 de ani, la volanul unei autoutilitare marca Ford, fabricată în anul 2017.


În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autovehiculul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Austria în data de 07.02.2020.

Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că a achiziționat autoutilitara de la un cetățean român și nu avea cunoştinţă despre faptul că aceasta ar fi fost căutată de autorităţi.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul în valoare de 69.500 lei a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Calafat până la finalizarea cercetărilor.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.