Peste 6.500 de pachete cu ţigari descoperite de poliţiştii de frontieră în P.T.F. Calafat


Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat - I.T.P.F. Giurgiu au descoperit 6.530 de pachete cu ţigări, pe care un cetăţean bulgar a încercat să le introducă ilegal în ţară, ascunse în bagajele personale, în mijlocul de transport pe care-l conducea.

În data de 22.02.2020, la ora 18.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, un cetăţean bulgar, în vârstă de 30 de ani,  șofer al unui autoturism înmatriculat în Bulgaria care tracta o remorcă.


Cu ocazia controlului efectuat asupra persoanei și mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit în remorcă, în mai multe genţi, cantitatea de 6.530 pachete de ţigarete (130.600 ţigarete) de diferite mărci, cu timbru fiscal bulgăresc.

Țigările, în valoare de 130.800 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000  țigări, faptă prevăzută de Legea 227/2015.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.