News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Frânt de beat, a intrat cu maşina în pom

Frânt de beat, a intrat cu maşina în pom


Ieri, poliţiştii Secţiei 10 Poliţie Rurală din Poiana Mare au fost sesizaţi cu privire la faptul că, între Poiana Mare şi Calafat, a avut loc un accident cu victime.

Oamenii legii s-au deplasat la faţa locului şi au identificat un tânăr de 30 de ani, din Calafat, care, în timp ce conducea un autoturism pe DN 55, ar fi efectuat o depăşire, pierzând controlul volanului, intrând într-un copac de pe marginea drumului.

Şoferul nu avea nici permis de conducere, iar în urma testării alcoolemiei s-a constatat o concentraţie de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital atât pentru acordarea de îngrijiri medicale, cât şi pentru prelevarea de probe biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu