Frânt de beat, a intrat cu maşina în pom


Ieri, poliţiştii Secţiei 10 Poliţie Rurală din Poiana Mare au fost sesizaţi cu privire la faptul că, între Poiana Mare şi Calafat, a avut loc un accident cu victime.

Oamenii legii s-au deplasat la faţa locului şi au identificat un tânăr de 30 de ani, din Calafat, care, în timp ce conducea un autoturism pe DN 55, ar fi efectuat o depăşire, pierzând controlul volanului, intrând într-un copac de pe marginea drumului.

Şoferul nu avea nici permis de conducere, iar în urma testării alcoolemiei s-a constatat o concentraţie de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital atât pentru acordarea de îngrijiri medicale, cât şi pentru prelevarea de probe biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.