Frânt de beat, a intrat cu maşina în pom


Ieri, poliţiştii Secţiei 10 Poliţie Rurală din Poiana Mare au fost sesizaţi cu privire la faptul că, între Poiana Mare şi Calafat, a avut loc un accident cu victime.

Oamenii legii s-au deplasat la faţa locului şi au identificat un tânăr de 30 de ani, din Calafat, care, în timp ce conducea un autoturism pe DN 55, ar fi efectuat o depăşire, pierzând controlul volanului, intrând într-un copac de pe marginea drumului.

Şoferul nu avea nici permis de conducere, iar în urma testării alcoolemiei s-a constatat o concentraţie de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital atât pentru acordarea de îngrijiri medicale, cât şi pentru prelevarea de probe biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.