Grup infracțional specializat în traficul de migranți – destructurat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus


5 persoane au fost reţinute în urma unei acţiuni a poliţiştilor Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova, derulată pentru destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în traficul de migranţi.

“Din cercetările efectuate, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au stabilit faptul că, începând cu anul 2019, 4 persoane, cu vârste cuprinse între 29 şi 32 de ani, din zona Calafat, respectiv Timişoara, ar fi constituit un grup infracţional organizat, pentru preluarea din Bulgaria a unor cetăţeni de străini, pe care apoi i-ar fi transportat şi călăuzit, în vederea trecerii frauduloase a frontierei de stat a României, destinaţie finală fiind Germania.

În acest context, la data de 12 aprilie a.c., pe autostrada A1– Lugoj- Timişoara- Nădlac, poliţiştii au oprit în trafic un autotren, condus de un cetăţean bulgar, de 64 de ani, în remorca căruia au fost identificaţi 2 cetăţeni turci, de 37 şi 48 de ani, care ar fi intrat ilegal în România”, arată IPJ Dolj.

Cei doi turci au fost preluaţi de Direcţia de Sănătate Publică Timiş şi trimişi într-un centru de carantină.

“Ulterior, au fost puse în executare 4 mandate de percheziţie domiciliară la adrese din zona localităţilor Calafat şi Timişoara, folosite de cei 4 cetăţeni români. De la locații au fost ridicate bunuri și înscrisuri, care ar avea valoare probatorie.

Astfel, în urma probatoriului administrat, cei 4 cetăţeni români, cu vârste cuprinse între 29 şi 32 de ani precum şi cetăţeanul bulgar, de 64 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul acestei zile, să fie prezentaţi Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă”, mai arată IPJ Dolj.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.