Ţigări ascunse în cabina unui autocamion, descoperite de poliţiştii de frontieră în P.T.F. Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit 1.150 de pachete cu ţigări, pe care un cetăţean turc a încercat să le introducă ilegal în ţară, ascunse în cabina unui autocamion.

În data de 28.04.2020, în jurul orei 06.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, un cetăţean turc, în vârstă de 50 de ani, la volanul unui autocamion, care transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, pește din Turcia pentru Marea Britanie.

Cu ocazia controlului efectuat, poliţiştii de frontieră au descoperit, în filtrele de aer situate în zona cabinei, cantitatea totală de 1.150 pachete cu ţigări.  

La cercetări, persoana în cauză a declarat că a cumpărat țigările din Turcia și intenționa să le comercializeze.

Țigările, în valoare de 23.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, faptă prevăzută de Legea 86/2006.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.