News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Ţigări ascunse în cabina unui autocamion, descoperite de poliţiştii de frontieră în P.T.F. Calafat

Ţigări ascunse în cabina unui autocamion, descoperite de poliţiştii de frontieră în P.T.F. Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit 1.150 de pachete cu ţigări, pe care un cetăţean turc a încercat să le introducă ilegal în ţară, ascunse în cabina unui autocamion.

În data de 28.04.2020, în jurul orei 06.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, un cetăţean turc, în vârstă de 50 de ani, la volanul unui autocamion, care transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, pește din Turcia pentru Marea Britanie.

Cu ocazia controlului efectuat, poliţiştii de frontieră au descoperit, în filtrele de aer situate în zona cabinei, cantitatea totală de 1.150 pachete cu ţigări.  

La cercetări, persoana în cauză a declarat că a cumpărat țigările din Turcia și intenționa să le comercializeze.

Țigările, în valoare de 23.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, faptă prevăzută de Legea 86/2006.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu