Ţigări ascunse în cabina unui autocamion, descoperite de poliţiştii de frontieră în P.T.F. Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit 1.150 de pachete cu ţigări, pe care un cetăţean turc a încercat să le introducă ilegal în ţară, ascunse în cabina unui autocamion.

În data de 28.04.2020, în jurul orei 06.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, un cetăţean turc, în vârstă de 50 de ani, la volanul unui autocamion, care transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, pește din Turcia pentru Marea Britanie.

Cu ocazia controlului efectuat, poliţiştii de frontieră au descoperit, în filtrele de aer situate în zona cabinei, cantitatea totală de 1.150 pachete cu ţigări.  

La cercetări, persoana în cauză a declarat că a cumpărat țigările din Turcia și intenționa să le comercializeze.

Țigările, în valoare de 23.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, faptă prevăzută de Legea 86/2006.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.