News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Poluare masivă cu petrol pe Dunăre. Intervenție de amploare a autorităților

Poluare masivă cu petrol pe Dunăre. Intervenție de amploare a autorităților

Foto:I.S.U. Dolj

Serviciul de Gospodărire a Apelor Dolj a intervenit alături de pompieri pentru a stopa o poluare cu petrol pe Dunăre.

Personalul din cadrul Sistemului de Gospodărire a Apelor Dolj a intervenit cu absorbant pentru a stopa poluarea cu produs petrolier de pe fluviul Dunărea, localizată în dreptul Mănăstirii Maglavit.

”Ca urmare a confirmării poluării cu produs petrolier (pată cu lățimea de cca 200 metri localizată la  km fluviului 807-806 ), o echipă de intervenție din cadrul Sistemului de Gospodărire a Apelor Dolj, formată din personal al Formațiilor de Intervenție Rapidă și Dunăre-Nedeia, s-a deplasat în zona lococalității Maglavit, cu o autoutilitară încarcată cu 1,5 tone absorbant- spilsorb, în vederea neutralizării acesteia”, se arată într-un comunicat de presă.

De unde vine poluarea? 
 
    Nava Mihai Bravu a A.F.D.J.

Angajații Administrației Bazinale de Apă Jiu au fost anunțați de către Căpitania Calafat, care la rândul său fusese informată de către nava Mihai Bravu a A.F.D.J., despre o posibilă poluare cu produs petrolier în zona localității Cetate (aval), pe fluviul Dunărea.  

În momentul de față nu se cunoaște de la ce a provenit produsul petrolier.

sursa:dcnews.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu