Poluare masivă cu petrol pe Dunăre. Intervenție de amploare a autorităților

Foto:I.S.U. Dolj

Serviciul de Gospodărire a Apelor Dolj a intervenit alături de pompieri pentru a stopa o poluare cu petrol pe Dunăre.

Personalul din cadrul Sistemului de Gospodărire a Apelor Dolj a intervenit cu absorbant pentru a stopa poluarea cu produs petrolier de pe fluviul Dunărea, localizată în dreptul Mănăstirii Maglavit.

”Ca urmare a confirmării poluării cu produs petrolier (pată cu lățimea de cca 200 metri localizată la  km fluviului 807-806 ), o echipă de intervenție din cadrul Sistemului de Gospodărire a Apelor Dolj, formată din personal al Formațiilor de Intervenție Rapidă și Dunăre-Nedeia, s-a deplasat în zona lococalității Maglavit, cu o autoutilitară încarcată cu 1,5 tone absorbant- spilsorb, în vederea neutralizării acesteia”, se arată într-un comunicat de presă.

De unde vine poluarea? 
 
    Nava Mihai Bravu a A.F.D.J.

Angajații Administrației Bazinale de Apă Jiu au fost anunțați de către Căpitania Calafat, care la rândul său fusese informată de către nava Mihai Bravu a A.F.D.J., despre o posibilă poluare cu produs petrolier în zona localității Cetate (aval), pe fluviul Dunărea.  

În momentul de față nu se cunoaște de la ce a provenit produsul petrolier.

sursa:dcnews.ro

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.