News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

870 pachete cu țigări, ascunse într-un microbuz, descoperite în P.T.F. Calafat

870 pachete cu țigări, ascunse într-un microbuz, descoperite în P.T.F. Calafat


Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Calafat și Serviciului Teritorial Poliției de Frontieră Dolj – Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu au descoperit, ascunse într-un microbuz, 870  pachete cu ţigări, pe care un cetăţean bulgar a încercat să le introducă ilegal în ţară.

În data de 13.06.2020, în jurul orei 07.15, în Punctul de Trecere al Frontierei Calafat s-a prezentat  pe sensul de intrare în ţară, un cetăţean bulgar, în vârstă de 22 de ani, la volanul unei microbuz înmatriculat în Bulgaria.

Cu ocazia controlului efectuat, poliţiştii de frontieră au descoperit, disimulată în bagajele personale, cantitatea totală de 870 pachete cu țigări ce aveau aplicat timbru fiscal bulgăresc.         

La cercetări, şoferul a declarat că a cumpărat țigările din Bulgaria și urma să le transporte în Germania.


Întreaga cantitate de țigări, în valoare de 17.400 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000  țigări, faptă prevăzută articolul 452 litera h, din Legea 227/2015.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu