News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Tânăr de 29 de ani, din comuna Ciupercenii Noi, cercetat penal după ce a fost prins băut la volan

Tânăr de 29 de ani, din comuna Ciupercenii Noi, cercetat penal după ce a fost prins băut la volanIeri, 14 iunie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Calafat au oprit pentru control un tânăr de 29 de ani, din comuna Ciupercenii Noi, care se afla la volanul unui autoturism pe DJ 553, în comuna Ciupercenii Noi.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu