Tânăr de 29 de ani, din comuna Ciupercenii Noi, cercetat penal după ce a fost prins băut la volanIeri, 14 iunie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Calafat au oprit pentru control un tânăr de 29 de ani, din comuna Ciupercenii Noi, care se afla la volanul unui autoturism pe DJ 553, în comuna Ciupercenii Noi.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.