Acțiuni pentru prevenirea producerii de accidente rutiere


În ultimele 24 de ore, polițiștii cu atribuții pe linie rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj au desfășurat acțiuni pentru prevenirea producerii de accidente rutiere, fiind avută în vedere combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

În urma abaterilor constatate, polițiștii au aplicat 155 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 30.000 de lei.

Ca măsuri complementare, polițiștii au reținut 21 de permise de conducere și au retras 10 certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii au constatat în flagrant delict 6 infracțiuni la regimul circulației rutiere, fiind depistate persoane care conduceau vehicule neînmatriculate, sub influența băuturilor alcoolice sau fără a deține permis de conducere.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.