News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Acțiuni pentru prevenirea producerii de accidente rutiere

Acțiuni pentru prevenirea producerii de accidente rutiere


În ultimele 24 de ore, polițiștii cu atribuții pe linie rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj au desfășurat acțiuni pentru prevenirea producerii de accidente rutiere, fiind avută în vedere combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

În urma abaterilor constatate, polițiștii au aplicat 155 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 30.000 de lei.

Ca măsuri complementare, polițiștii au reținut 21 de permise de conducere și au retras 10 certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii au constatat în flagrant delict 6 infracțiuni la regimul circulației rutiere, fiind depistate persoane care conduceau vehicule neînmatriculate, sub influența băuturilor alcoolice sau fără a deține permis de conducere.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu