Șofer beat și fără permis prins de polițiști din Cetate


În cursul zilei de ieri, 9 iulie, polițiști din cadrul Postului de Poliţie Cetate au depistat un tânăr de 25 de ani, din localitate, care conducea un moped pe DN 56A, deși se afla sub influența alcoolului și nu deținea permis de conducere.

Cel în cauză a fost testat de polițiști cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Astfel, tânărul a fost condus la spital, în vederea prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și fără a deține permis de conducere.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.