Prins în trafic cu mopedul nematriculat și fără permis


Ieri, 12 iulie, polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au oprit pentru control un bărbat de 49 de ani, care conducea un moped, prin Calafat.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar mopedul este neînregistrat în circulație.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de  conducerea unui vehicul neînmatriculat și fără permis.

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.