News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Un bărbat de 52 de ani, din Basarabi, prins la volan cu permisul suspendat

Un bărbat de 52 de ani, din Basarabi, prins la volan cu permisul suspendat


În noaptea de 19/20 iulie a.c., polițiști din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Poiana Mare au depistat, prin localitate, un bărbat de 52 de ani, din Basarabi, care se afla la volanul unui autoturism deși avea dreptul de a conduce vehicule suspendat ca urmare a comiterii altor abateri la regimul circulației rutiere.

De asemenea, întrucât cel în cauză părea să fie sub influența băuturilor alcoolice acesta a fost condus la spital, unde însă a refuzat prelevarea de mostre biologice necesare pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu