Un bărbat de 52 de ani, din Basarabi, prins la volan cu permisul suspendat


În noaptea de 19/20 iulie a.c., polițiști din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Poiana Mare au depistat, prin localitate, un bărbat de 52 de ani, din Basarabi, care se afla la volanul unui autoturism deși avea dreptul de a conduce vehicule suspendat ca urmare a comiterii altor abateri la regimul circulației rutiere.

De asemenea, întrucât cel în cauză părea să fie sub influența băuturilor alcoolice acesta a fost condus la spital, unde însă a refuzat prelevarea de mostre biologice necesare pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.