Un bărbat de 52 de ani, din Basarabi, prins la volan cu permisul suspendat


În noaptea de 19/20 iulie a.c., polițiști din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Poiana Mare au depistat, prin localitate, un bărbat de 52 de ani, din Basarabi, care se afla la volanul unui autoturism deși avea dreptul de a conduce vehicule suspendat ca urmare a comiterii altor abateri la regimul circulației rutiere.

De asemenea, întrucât cel în cauză părea să fie sub influența băuturilor alcoolice acesta a fost condus la spital, unde însă a refuzat prelevarea de mostre biologice necesare pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.