News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Bărbat identificat de polițiști după ce ar fi comis infracţiunea de furt

Bărbat identificat de polițiști după ce ar fi comis infracţiunea de furt

 


Ieri, 13 august, polițiști din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Poiana Mare au identificat un bărbat de 32 de ani, din  Poiana Mare, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat

Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit că bărbatul ar fi pătruns, în perioada 10-13 august a.c.,  într-un imobil nelocuit, ce aparține unui bărbat de 32 de ani, din localitate prin forțarea ușii de acces, de unde ar fi sustras un televizor.

Prejudiciul a fost recuperat de polițiști și predat persoanei vătămate.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție legală prin unitatea de parchet competentă.

Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu