Advertisement

Dosare penale pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice

Gigel Ciobanu
duminică, august 16, 2020 | 15:55 Last Updated 2020-08-16T12:55:59Z

 


Ieri, 15 august, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Calafat au depistat pe DJ 553, pe raza comunei Calafat, un tânăr de 25 de ani, din localitate, care conducea un autoturism deși se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cel în cauză, a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o concentrație de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot ieri, 15 august, polițiști din cadrul Poliției Orașului Segarcea au depistat un bărbat de 34 de ani, din comuna Calopăr, în timp ce conducea autoturism prin comuna Calopăr, având o alcoolemie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În noaptea de 15/16 august a.c., polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșoveni au depistat un tânăr de 22 ani, din Rojiște, care conducea un autoturism pe strada Principală la intersecția cu DN 55 din Rojiște, având o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot în noaptea de 15/16 august a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au depistat, pe DJ 553, în Calafat, un tânăr de 24 de ani, din localitate, care conducea  un autoturism deși se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, aparatul alcooltest indicând o concentrație de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei în cauză au fost conduși la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Astfel, polițiștii au întocmit dosare penale pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Dosare penale pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice

Trending Now

Advertisement