Dosare penale pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice

 


Ieri, 15 august, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Calafat au depistat pe DJ 553, pe raza comunei Calafat, un tânăr de 25 de ani, din localitate, care conducea un autoturism deși se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cel în cauză, a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o concentrație de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot ieri, 15 august, polițiști din cadrul Poliției Orașului Segarcea au depistat un bărbat de 34 de ani, din comuna Calopăr, în timp ce conducea autoturism prin comuna Calopăr, având o alcoolemie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În noaptea de 15/16 august a.c., polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșoveni au depistat un tânăr de 22 ani, din Rojiște, care conducea un autoturism pe strada Principală la intersecția cu DN 55 din Rojiște, având o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot în noaptea de 15/16 august a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au depistat, pe DJ 553, în Calafat, un tânăr de 24 de ani, din localitate, care conducea  un autoturism deși se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, aparatul alcooltest indicând o concentrație de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei în cauză au fost conduși la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Astfel, polițiștii au întocmit dosare penale pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.