News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

A dus la poliţie un portofel găsit pe o bancă

A dus la poliţie un portofel găsit pe o bancă

 

Un bărbat din Calafat s-a prezentat la sediul Poliției Municipiului Calafat pentru a preda un portofel găsit pe o bancă situată în fața pieței agroalimentare din Calafat.

Polițiștii au identificat proprietarul de drept, un bărbat de 33 de ani, comuna Ghidici, căruia i-a fost restituit portofelul care conținea sumele de 100 de euro, 17 lei, precum și documente de identitate, permis de conducere, carduri bancare și carduri de sănătate.

Gestul bărbatului care s-a prezentat la sediul poliţiei pentru a preda un portofel găsit,  este unul care să ne amintească în primul rând ce înseamnă să fii un om responsabil, cu atât mai mult în aceste vremuri fără precedent pe care le traversăm, în care comportamentul responsabil, pentru respectarea recomandărilor medicale, are o importanță deosebită.  

Recomandăm cetățnilor să nu ţină în portofel şi datele referitoare la codul PIN al cardurilor bancare sau alte asemenea date de autentificare.

Totodată, amintim că, din punct de vedere legal, însuşirea unui bun găsit sau ajuns din eroare ori în mod fortuit în posesia altei persoane, care nu îl predă autorităților în termen de 10 zile, constituie infracțiune.- Poliția Dolj

Mulțumim cetățenilor care își asumă un rol activ în viața comunității și vin în sprijinul oamenilor legii!

Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu