Bărbat reținut de polițiști pentru comiterea infracțiunilor de furt în scop de folosintă, conducerere sub influnța băuturilor alcoolice și fără permis

 


Ieri, 12 august, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Calafat au reținut un bărbat de 34 de ani, din Calafat, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt în scop de folosintă, conducerere sub influența băuturilor alcoolice și fără permis.

Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit că bărbatul, în noaptea de 11/12 august a.c., ar fi  sustras o  autoutilitară, ce aparține unei tinere de 19 ani, din Calafat, la volanul căreia a fost depistat ulterior de polițiști pe DN 55A, Calafat – Poiana Mare.

Polițiștii au stabilit că bărbatul conducea autoutilitara deși se afla sub influența băuturilor alcoolice și nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de  0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Având în vedere probatoriul administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunilor de furt în scop de folosinţă, conducerea unui vehicul fără permis şi sub influența băuturilor alcoolice, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propunerile corespunzătoare.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.