Bărbat reținut de polițiști pentru comiterea infracțiunilor de furt în scop de folosintă, conducerere sub influnța băuturilor alcoolice și fără permis

 


Ieri, 12 august, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Calafat au reținut un bărbat de 34 de ani, din Calafat, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt în scop de folosintă, conducerere sub influența băuturilor alcoolice și fără permis.

Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit că bărbatul, în noaptea de 11/12 august a.c., ar fi  sustras o  autoutilitară, ce aparține unei tinere de 19 ani, din Calafat, la volanul căreia a fost depistat ulterior de polițiști pe DN 55A, Calafat – Poiana Mare.

Polițiștii au stabilit că bărbatul conducea autoutilitara deși se afla sub influența băuturilor alcoolice și nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de  0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Având în vedere probatoriul administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunilor de furt în scop de folosinţă, conducerea unui vehicul fără permis şi sub influența băuturilor alcoolice, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propunerile corespunzătoare.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.