Advertisement

Bărbat reținut de polițiști pentru comiterea infracțiunilor de furt în scop de folosintă, conducerere sub influnța băuturilor alcoolice și fără permis

Gigel Ciobanu
joi, august 13, 2020 | 17:03 Last Updated 2020-08-13T14:03:45Z

 


Ieri, 12 august, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Calafat au reținut un bărbat de 34 de ani, din Calafat, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt în scop de folosintă, conducerere sub influența băuturilor alcoolice și fără permis.

Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit că bărbatul, în noaptea de 11/12 august a.c., ar fi  sustras o  autoutilitară, ce aparține unei tinere de 19 ani, din Calafat, la volanul căreia a fost depistat ulterior de polițiști pe DN 55A, Calafat – Poiana Mare.

Polițiștii au stabilit că bărbatul conducea autoutilitara deși se afla sub influența băuturilor alcoolice și nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de  0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Având în vedere probatoriul administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunilor de furt în scop de folosinţă, conducerea unui vehicul fără permis şi sub influența băuturilor alcoolice, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propunerile corespunzătoare.

Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Bărbat reținut de polițiști pentru comiterea infracțiunilor de furt în scop de folosintă, conducerere sub influnța băuturilor alcoolice și fără permis

Trending Now

Advertisement