FAPTELE BUNE CONTINUĂ LA CALAFAT

 


O faptă bună nu vine niciodată singură, iar mai multe fapte bune creează normalitate.


Ieri, la sediul Poliției Municipiului  Calafat s-a prezentat un bărbat de 37 ani, medic în cadrul Spitalului Municipiului Calafat, care a predat polițiștilor un telefon mobil găsit în cursul aceleiași zile, pe o bancă din Calafat.

În scurt timp, polițiștii au identificat proprietarul în persoana unei femei de 44 de ani, din aceeași localitate, căreia i-a fost restituit telefonul mobil.

Femeia a apreciat gestul medicului, care a dovedit faptul că responsabilitatea şi grija faţă de semeni, sunt calităţi care îl definesc ca medic dar şi ca om.


Mulțumim cetățenilor care își asumă un rol activ în viața comunității și vin în sprijinul oamenilor legii!


Reamintim cetăţenilor faptul că, din punct de vedere legal, însuşirea unei sume de bani găsită sau ajunsă din eroare ori în mod fortuit în posesia altei persoane, care nu o predă autorităților în termen de 10 zile, constituie infracțiune.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.