News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

FAPTELE BUNE CONTINUĂ LA CALAFAT

FAPTELE BUNE CONTINUĂ LA CALAFAT

 


O faptă bună nu vine niciodată singură, iar mai multe fapte bune creează normalitate.


Ieri, la sediul Poliției Municipiului  Calafat s-a prezentat un bărbat de 37 ani, medic în cadrul Spitalului Municipiului Calafat, care a predat polițiștilor un telefon mobil găsit în cursul aceleiași zile, pe o bancă din Calafat.

În scurt timp, polițiștii au identificat proprietarul în persoana unei femei de 44 de ani, din aceeași localitate, căreia i-a fost restituit telefonul mobil.

Femeia a apreciat gestul medicului, care a dovedit faptul că responsabilitatea şi grija faţă de semeni, sunt calităţi care îl definesc ca medic dar şi ca om.


Mulțumim cetățenilor care își asumă un rol activ în viața comunității și vin în sprijinul oamenilor legii!


Reamintim cetăţenilor faptul că, din punct de vedere legal, însuşirea unei sume de bani găsită sau ajunsă din eroare ori în mod fortuit în posesia altei persoane, care nu o predă autorităților în termen de 10 zile, constituie infracțiune.

Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu