FAPTELE BUNE CONTINUĂ LA CALAFAT

 


O faptă bună nu vine niciodată singură, iar mai multe fapte bune creează normalitate.


Ieri, la sediul Poliției Municipiului  Calafat s-a prezentat un bărbat de 37 ani, medic în cadrul Spitalului Municipiului Calafat, care a predat polițiștilor un telefon mobil găsit în cursul aceleiași zile, pe o bancă din Calafat.

În scurt timp, polițiștii au identificat proprietarul în persoana unei femei de 44 de ani, din aceeași localitate, căreia i-a fost restituit telefonul mobil.

Femeia a apreciat gestul medicului, care a dovedit faptul că responsabilitatea şi grija faţă de semeni, sunt calităţi care îl definesc ca medic dar şi ca om.


Mulțumim cetățenilor care își asumă un rol activ în viața comunității și vin în sprijinul oamenilor legii!


Reamintim cetăţenilor faptul că, din punct de vedere legal, însuşirea unei sume de bani găsită sau ajunsă din eroare ori în mod fortuit în posesia altei persoane, care nu o predă autorităților în termen de 10 zile, constituie infracțiune.

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.