News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Un tânăr din Ciupercenii Noi,a baut,s-a urcat pe moped şi a căzut în afara părţii carosabile

Un tânăr din Ciupercenii Noi,a baut,s-a urcat pe moped şi a căzut în afara părţii carosabile

 


În noaptea de 9/10 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Calafat s-au sesizat cu privire la faptul că pe DJ 553 A, în localitatea Ciupercenii Noi, s-a produs un accident uşor de circulaţie.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit că un tânăr de 24 de ani, din Ciupercenii Noi, care conducea un moped pe DJ 553 A, prin localitatea Ciupercenii Noi, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a căzut în afara părţii carosabile.

În urma accidentului, tânărul a fost transportat la spitalul.

Conducătorul mopedului a fost testat cu aparatul alcootest, care a indicat o concentrație de 0,81mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducere sub influența băuturilor alcoolice și vătămare corporală din culpă.

Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu