Un tânăr din Ciupercenii Noi,a baut,s-a urcat pe moped şi a căzut în afara părţii carosabile

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

 


În noaptea de 9/10 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Calafat s-au sesizat cu privire la faptul că pe DJ 553 A, în localitatea Ciupercenii Noi, s-a produs un accident uşor de circulaţie.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit că un tânăr de 24 de ani, din Ciupercenii Noi, care conducea un moped pe DJ 553 A, prin localitatea Ciupercenii Noi, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a căzut în afara părţii carosabile.

În urma accidentului, tânărul a fost transportat la spitalul.

Conducătorul mopedului a fost testat cu aparatul alcootest, care a indicat o concentrație de 0,81mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducere sub influența băuturilor alcoolice și vătămare corporală din culpă.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.