Un tânăr din Ciupercenii Noi,a baut,s-a urcat pe moped şi a căzut în afara părţii carosabile

 


În noaptea de 9/10 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Calafat s-au sesizat cu privire la faptul că pe DJ 553 A, în localitatea Ciupercenii Noi, s-a produs un accident uşor de circulaţie.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit că un tânăr de 24 de ani, din Ciupercenii Noi, care conducea un moped pe DJ 553 A, prin localitatea Ciupercenii Noi, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a căzut în afara părţii carosabile.

În urma accidentului, tânărul a fost transportat la spitalul.

Conducătorul mopedului a fost testat cu aparatul alcootest, care a indicat o concentrație de 0,81mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducere sub influența băuturilor alcoolice și vătămare corporală din culpă.

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.