Advertisement

Infracțiuni la regimul circulației rutiere

Gigel Ciobanu
miercuri, august 12, 2020 | 16:38 Last Updated 2020-08-12T13:41:09Z

 

Ieri, 11 august, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Calafat au depistat un bărbat de 42 de ani, din comuna Desa, care conducea pe strada Gheorghe Doja, din Calafat un autoturism deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o concentrație de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Astfel, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.


 

În noaptea de 11/12 august a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au fost  sesizați de o tânără de 19 ani, din localitate, cu privire la faptul că un bărbat i-a sustras o  autoutilitară, cauzând un prejudiciu de aproximativ 20.000 lei.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat, cu sprijinul patrulei de siguranţă publică din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Poiana Mare,  autoutilitara a fost depistată în trafic, pe DN 55A, Calafat – Poiana Mare, la volanul căreia a fost identificat un bărbat 34 de ani, din Calafat.

De asemenea, polițiștii au stabilit că cel în cauză a condus autoutilitara deși nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de  0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit un  dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de furt în scop de folosinţă, conducerea unui vehicul fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Infracțiuni la regimul circulației rutiere

Trending Now

Advertisement