Băut fiind, a intrat într-un autocamion şi a ajuns la spital

 

În această dimineață, polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în zona localității Cetate.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 19 ani, din Cetate, care conducea un autoturism pe DN 56A, nu ar fi respectat semnificația indicatorului oprire, neacordând astfel prioritate unui autocamion, la volanul căruia se afla un cetățean bulgar.

În urma accidentului dintre cele două autovehicule, tânărul de 19 ani a fost rănit, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

De asemenea, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care celui în cauză i-au fost prelevate și mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Având în vedere cele constatate, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.