News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Băut fiind, a intrat într-un autocamion şi a ajuns la spital

Băut fiind, a intrat într-un autocamion şi a ajuns la spital

 

În această dimineață, polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în zona localității Cetate.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 19 ani, din Cetate, care conducea un autoturism pe DN 56A, nu ar fi respectat semnificația indicatorului oprire, neacordând astfel prioritate unui autocamion, la volanul căruia se afla un cetățean bulgar.

În urma accidentului dintre cele două autovehicule, tânărul de 19 ani a fost rănit, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

De asemenea, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care celui în cauză i-au fost prelevate și mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Având în vedere cele constatate, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu