News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Tânăr identificat de polițiști după ce ar fi comis un furt

Tânăr identificat de polițiști după ce ar fi comis un furt


 Ieri, 13 septembrie, polițiști din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Poiana Mare au identificat un tânăr de 16 ani, din comuna Desa, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că tânărul ar fi pătruns în data de 11 septembrie a.c., în locuința unei femei de 29 de ani, din comuna Desa, de unde ar fi sustras bunuri de uz casnic.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate de polițiști și restituit persoanei vătămate.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, urmând ca la finalizarea cercetărilor dosarul să fie înaintat unității de parchet competente cu propunerile corespunzătoare.

Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu