Tânăr identificat de polițiști după ce ar fi comis un furt

Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că tânărul ar fi pătruns în data de 11 septembrie a.c., în locuința unei femei de 29 de an


 Ieri, 13 septembrie, polițiști din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Poiana Mare au identificat un tânăr de 16 ani, din comuna Desa, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că tânărul ar fi pătruns în data de 11 septembrie a.c., în locuința unei femei de 29 de ani, din comuna Desa, de unde ar fi sustras bunuri de uz casnic.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate de polițiști și restituit persoanei vătămate.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, urmând ca la finalizarea cercetărilor dosarul să fie înaintat unității de parchet competente cu propunerile corespunzătoare.

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.