Advertisement

Un bărbat din Calafat a găsit un rucsac pe stradă și l-a dus la poliție

Gigel Ciobanu
marți, septembrie 29, 2020 | 23:45 Last Updated 2020-09-29T20:45:54Z

 


În acestă dimineaţă, la sediul Poliției Municipiului Calafat s-a prezentat un bărbat de 49 ani, din localitate, care a predat polițiștilor un rucsac găsit pe strada Decebal din Calafat.

Poliţiştii au apreciat gestul bărbatului, care a dat dovadă de responsabilitate şi spirit civic şi sunt convinsi de faptul că si proprietarul va saluta gestul acestuia, întrucât în rucsacul găsit se aflau documente de identitate aparţinând unui cetăţean bulgar,  permis de conducere, mai multe carduri bancare, carduri de sănătate,  o tabletă şi încărcătorul acesteia, căşti de telefon, o pereche de ochelari cu tocul aferent, medicamente şi mai multe chei.

În acest sens, poliţiştii desfăşoară activităţi pentru identificarea proprietarului, astfel încât acesta să-şi poată recupera obiectele pierdute, de care, probabil, are mare nevoie.

Aplaudăm gestul bărbatului şi ne bucurăm că putem ajuta la rândul nostru!

Mulțumim cetățenilor care își asumă un rol activ în viața comunității și vin în sprijinul oamenilor legii!

Reamintim cetăţenilor faptul că, din punct de vedere legal, însuşirea unui bun găsit sau ajuns din eroare ori în mod fortuit în posesia altei persoane, care nu o predă autorităților în termen de 10 zile, constituie infracțiune.


Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Un bărbat din Calafat a găsit un rucsac pe stradă și l-a dus la poliție

Trending Now

Advertisement