Căutat de autoritățile din Belgia pentru infracțiuni contra patrimoniului, depistat în P.T.F. Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

  

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au depistat și reținut un cetăţean român căutat de către autorităţile belgiene pentru săvârșirea infracțiunii/infracțiunilor contra patrimoniului, furt din locuință.

În data de 28.09.2020, în jurul orei 10.42, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat – judeţul Dolj s-a prezentat pe sensul de ieșire din țară și efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român  T.C., în vârstă de 41 de ani, la volanul unei autoturism, marca BMW, înmatriculat în România.

La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele bărbatului era o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare emis de autorităţile din Belgia. Persoana în cauză este cercetată pentru săvârşirea infracțiunii/infracţiunilor contra patrimoniului, furt din locuință pe teritoriul Belgiei.

În cauză, s-a luat măsura reținerii persoanei și predării acesteia unei echipe operative din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Calafat.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ieri, 28 septembrie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Calafat au fost sesizați cu privire la faptul că, în punctul de trecere a frontierei, pe sensul de ieşire din ţară, a fost depistat un bărbat, de 41 de ani, din Arad, pe numele căruia autorităţile judiciare belgiene au emis mandat european de arestare pentru comiterea  de infractiuni  contra propietății și contra ordinii și siguranței publice.

Cel în cauză a fost preluat de către polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat şi predat unor polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale Dolj, în vederea prezentării acestuia unității de parchet pentru confirmarea mandatului de arestare.

În cursul aceleiași zile, bărbatul a fost prezentat unității de parchet, care în baza mandatului european de arestare, a dispus reţinerea acestuia pentru 24 ore.

Cel în cauză a fost escortat de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj.


About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.