Peste 3.600 pachete cu țigări descoperite ascunse în două microbuze, de poliţiştii de frontieră în P.T.F. Calafat

 


Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Calafat – Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu au descoperit, ascunse în două microbuze, 3.640  pachete cu ţigări, pe care doi cetăţeni bulgari au încercat să le introducă ilegal în ţară.

În data de 17.10.2020, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat s-au prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, doi cetăţeni bulgari, în vârstă de 49, respectiv 54 de ani, conducând fiecare câte un microbuz.

Cu ocazia controlului amănunțit efectuat, poliţiştii de frontieră au descoperit, disimulate în bagajele personale ale celor doi bărbați, cantitatea totală de 3.640 de pachete cu țigări, cu timbru fiscal bulgăresc.


Întreaga cantitate de țigări, în valoare de 72.800 lei, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, urmând a fi introdusă în camera de corpuri delicte a S.T.P.F Dolj.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000  țigări”, faptă prevăzută de Legea 227/2015.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.