Doi cetățeni români salvați de polițiștii de frontieră

 

Doi cetățeni români salvați de polițiștii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Biroului Operaţional Naval al Serviciului Teritorial al Poliţei de Frontieră Calafat au intervenit în sprijinul a două persoane aflate blocate pe Ostrovul Calafatul Mare.

În data de 31.10.2020, în jurul orei 11.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţei de Frontieră Calafat au executat o misiune pentru salvarea a două persoane, cetățeni români, care se aflau pe o ambarcațiune  de mici dimensiuni eșuată pe Ostrovul Calafatul Mare. La misiune au participat și doi lucrători din cadrul Biroului Operațional Naval și un lucrător din cadrul Postului de Poliție Transporturi Navale Calafat.

Cele două persoane au fost transportate în siguranță de către nava Poliţiei de Frontieră la malul românesc al fluviului Dunărea, în Portul Calafat, acestea fiind preluate de către un echipaj SMURD în vederea evaluării stării de sănătate.


Salvarea s-a încheiat cu bine datorită eforturilor instituţiilor MAI implicate.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.