News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Doi cetățeni români salvați de polițiștii de frontieră

Doi cetățeni români salvați de polițiștii de frontieră

 

Doi cetățeni români salvați de polițiștii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Biroului Operaţional Naval al Serviciului Teritorial al Poliţei de Frontieră Calafat au intervenit în sprijinul a două persoane aflate blocate pe Ostrovul Calafatul Mare.

În data de 31.10.2020, în jurul orei 11.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţei de Frontieră Calafat au executat o misiune pentru salvarea a două persoane, cetățeni români, care se aflau pe o ambarcațiune  de mici dimensiuni eșuată pe Ostrovul Calafatul Mare. La misiune au participat și doi lucrători din cadrul Biroului Operațional Naval și un lucrător din cadrul Postului de Poliție Transporturi Navale Calafat.

Cele două persoane au fost transportate în siguranță de către nava Poliţiei de Frontieră la malul românesc al fluviului Dunărea, în Portul Calafat, acestea fiind preluate de către un echipaj SMURD în vederea evaluării stării de sănătate.


Salvarea s-a încheiat cu bine datorită eforturilor instituţiilor MAI implicate.

Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu