Cetăţean tunisian cu permis de ședere fals pentru care a plătit 2.000 de euro, depistat la P.T.F. Calafat

 


Poliţiştii de frontieră Punctului de Trecere a Frontierei Calafat - judeţul Dolj au depistat un cetăţean tunisian care a încercat să intre ilegal în România, folosindu-se de un permis de ședere bulgăresc fals.

În data de 05.11.2020, în jurul orei 04.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat - I.T.P.F. Giurgiu s-a prezentat pentru a intra în țară o persoana de sex masculin, călătorind ca pasager într-un microbuz înmatriculat în Franța. Bărbatul a prezentat la controlul de frontieră un permis de ședere cu însemnele autorităților din Bulgaria.

Procedând la verificarea documentelor de călătorie ale persoanei, echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră români și bulgari, a avut suspiciuni cu privire la documentul prezentat de pasagerul microbuzului, motiv pentru care au fost efectuate verificări suplimentare. Astfel, s-a constatat că documentul nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia, fiind fals.

În continuarea cercetărilor, poliţiştii de frontieră au descoperit printre bagajele personale un pașaport eliberat de autoritățile tunisiene care atestă identitatea reală a persoanei.

Cel în cauză a declarat că în urmă cu trei luni a intrat în Bulgaria venind din Turcia, iar permisul de ședere prezentat pentru control l-a obținut în localitatea Sofia de la un cetățean bulgar, al cărui nume nu îl cunoaște, plătind pentru acesta suma de 2.000 de euro.

Conform protocolului privind controlul comun de frontieră la trecerea frontierei din P.T.F Calafat-Vidin, persoana în cauză a fost predată autorităților bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.