Cetăţean tunisian cu permis de ședere fals pentru care a plătit 2.000 de euro, depistat la P.T.F. Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

 


Poliţiştii de frontieră Punctului de Trecere a Frontierei Calafat - judeţul Dolj au depistat un cetăţean tunisian care a încercat să intre ilegal în România, folosindu-se de un permis de ședere bulgăresc fals.

În data de 05.11.2020, în jurul orei 04.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat - I.T.P.F. Giurgiu s-a prezentat pentru a intra în țară o persoana de sex masculin, călătorind ca pasager într-un microbuz înmatriculat în Franța. Bărbatul a prezentat la controlul de frontieră un permis de ședere cu însemnele autorităților din Bulgaria.

Procedând la verificarea documentelor de călătorie ale persoanei, echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră români și bulgari, a avut suspiciuni cu privire la documentul prezentat de pasagerul microbuzului, motiv pentru care au fost efectuate verificări suplimentare. Astfel, s-a constatat că documentul nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia, fiind fals.

În continuarea cercetărilor, poliţiştii de frontieră au descoperit printre bagajele personale un pașaport eliberat de autoritățile tunisiene care atestă identitatea reală a persoanei.

Cel în cauză a declarat că în urmă cu trei luni a intrat în Bulgaria venind din Turcia, iar permisul de ședere prezentat pentru control l-a obținut în localitatea Sofia de la un cetățean bulgar, al cărui nume nu îl cunoaște, plătind pentru acesta suma de 2.000 de euro.

Conform protocolului privind controlul comun de frontieră la trecerea frontierei din P.T.F Calafat-Vidin, persoana în cauză a fost predată autorităților bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.