Cetăţean turc cu permis de şedere fals, depistat la P.T.F. Calafat

 

Cetăţean turc cu permis de şedere fals, depistat la P.T.F. Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat - judeţul Dolj au depistat un cetăţean turc, care a încercat să intre ilegal în România, folosindu-se de un permis de şedere bulgăresc fals.

În data de 10.12.2020, în jurul orei 02.20, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat - I.T.P.F. Giurgiu, s-a prezentat pentru a intra în țară o persoană de sex masculin, călătorind ca pasager într-un autoturism care circula în regim de taxi. Acesta a prezentat la control un permis de ședere cu însemnele autorităților din Bulgaria.

În urma verificării documentelor de călătorie, echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră români și bulgari, a avut suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de şedere prezentat de pasager, motiv pentru care au fost efectuate verificări suplimentare. Astfel, s-a constatat că documentul este fals.  

În urma efectuării cercetărilor, bărbatul a declarat că este cetățean turc și că a intrat legal în Bulgaria din Turcia, iar permisul de ședere prezentat la control l-a obținut în localitatea Sofia, de la un cetățean bulgar, plătind suma de 2.500 de euro.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanei în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei, aceasta a fost preluată de către autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.