Cetăţean turc cu permis de şedere fals, depistat la P.T.F. Calafat

 

Cetăţean turc cu permis de şedere fals, depistat la P.T.F. Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat - judeţul Dolj au depistat un cetăţean turc, care a încercat să intre ilegal în România, folosindu-se de un permis de şedere bulgăresc fals.

În data de 10.12.2020, în jurul orei 02.20, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat - I.T.P.F. Giurgiu, s-a prezentat pentru a intra în țară o persoană de sex masculin, călătorind ca pasager într-un autoturism care circula în regim de taxi. Acesta a prezentat la control un permis de ședere cu însemnele autorităților din Bulgaria.

În urma verificării documentelor de călătorie, echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră români și bulgari, a avut suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de şedere prezentat de pasager, motiv pentru care au fost efectuate verificări suplimentare. Astfel, s-a constatat că documentul este fals.  

În urma efectuării cercetărilor, bărbatul a declarat că este cetățean turc și că a intrat legal în Bulgaria din Turcia, iar permisul de ședere prezentat la control l-a obținut în localitatea Sofia, de la un cetățean bulgar, plătind suma de 2.500 de euro.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanei în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei, aceasta a fost preluată de către autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.