Percheziție domiciliară efectuată de polițiști

Percheziție domiciliară efectuată de polițiști

 Ieri, 28 decembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Poiana Mare şi posturilor de poliţie comunale arondate au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unei persoane bănuite de comiterea infracțiunii de contrabandă cu țigări.

În urma activităților desfășurate de polițiști, au fost depistate 497 pachete ţigarete (49940 țigarete) diverse mărci, fără timbre de marcaj fiscal aplicat de autorităţile române.

Întrega cantitate de ţigarete a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvarșirii infracțiunii de contrabandă, iar cercetările sunt continuate urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluție legală prin unitatea de parchet competentă.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.